DOJO BEZOEKEN?

Aikidoschool Amstelveen heeft een mooie dojo. Toch is het de eerste keer even zoeken. Vandaar deze pagina!

De dojo bevindt zich in het pand van Basisschool Piet Hein in Amstelveen, op de bovenste etage. Je moet hiervoor de ingang naar de GYMZAAL gebruiken. Dat staat ook boven de speciale ingang, die zich aan de achterkant van het (grote) pand bevindt. 

Er loopt een pad om één kant van de school heen, naar de achterkant toe. Wanneer je voor de hoofdingang van de school staat (op het schoolplein), dan is het pad helemaal links van het schoolgebouw. Dit is het einde van de Parklaan.

 

Onderaan deze pagina (en bij contact) een aantal foto’s om dit te duiden.

Hoe de dojo te bereiken

Kom je met het OV? Dan is het ’t makkelijkst om uit te stappen bij het Busstation van Amstelveen. Daar stoppen veel buslijnen, zowel lokale als regionale. Dit busstation ligt overigens aan een groot winkelcentrum en aan de andere kant daarvan is het einde van tramlijn 5, en iets verder tramlijn 25, die beide vanuit Amsterdam komen.

Vanaf het busstation is het een kleine 10 minuten wandelen naar de dojo (950 meter). Voor de route gebruik je een pagina zoals Google maps, bijvoorbeeld vanaf onze Contact pagina.

 

Kom je met de fiets? Fiets dan naar Basisschool Piet Hein of Dr Schaepmanlaan 2 in Amstelveen. Op het pad naar de ingang van de Gymzaal staan diverse fietsenrekken: lekker uit het zicht en parkeerplaatsen genoeg.

 

Kom je met de auto of motor? Navigeer dan naar Dr Schaepmanlaan 2 of naar Parklaan 17 in Amstelveen. Het is hier gratis parkeren. Parkeren op het schoolplein is niet toegestaan.

Indien er geen parkeerplaatsen vrij zijn is er nog een parkeerterrein (van de KLM, navigeer naar Bolwerk, Amstelveen) een klein stukje terug, en is het een paar minuten wandelen naar de dojo.
(Zie hieronder)

Kaart van omgeving van dojo van Aikidoschool Amstelveen, met de parkeerplaats van KLM iets verderop, de dojo, het pad achterom naar de ingang van de Gymzaal.
Aikido kanji calligraphy by O sensei

IN HET GEBOUW

 

Wanneer je binnen bent, moet je naar de 2e verdieping met de trappen. Er kan gebruik gemaakt worden van een lift, neem daarvoor van te voren contact met ons op.

Er zijn ruime, gescheiden kleedkamers met eigen toilet, wastafels en douches. Op de gang tussen de kleedkamers in bevindt zich ook een invalidentoilet.

Omdat we gebruik maken van een gymzaal van een school, hebben we geen vaste mat (tatami). Om deze reden worden deelnemers aan de lessen of stages verzocht 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn i.v.m. het omkleden en het neerleggen van de matten.

Lestijden

 

 

Dag Tijd Les
Dinsdag 19.30 – 21:30 Beginnende en gevorderde leerlingen inclusief wapentraining
Donderdag 19:30 – 21:30 Beginnende en gevorderde leerlingen inclusief wapentraining